sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Aina kun sut nään, meen wowwowwow






Moikka !

Vihdoin ehdin taas istumaan koneen ääreen postauksen kirjoittelun merkeissä. Tuntuu oudolta, että vaikka kesälomalla ei oikeastaan muuta olekkaan kuin aikaa, niin siltikään aika ei meinaa riittää kaikkeen. Viime postauksesta on hujahtanut taas yli viikko ja hyvä kun muistan mitä olen tällä viikolla tehnyt :-D


Helleaalto hellitti otettaan hetkeksi ja ulkonakin on ollut ihan miellyttävää olla muissakin kuin bikineissä. Tosin aamulla kun katselin säätiedotuksia, niin ensi viikoksi on taas luvattu hurjia hellelukemia ja yhdelle päivälle yli kolmeakymmentä, huhhuh. Se päivä pitääkin varmaan pyhittää auringonotolle ja uimiselle.




Sen verran kuin tekemisiäni muistan, niin viime viikon torstaina kävin ainakin Megamyyntiareenassa, paikallisessa outletmyymälässä, etsimässä sopivia koreja uuteen hyllyyni. Tuolta löydettiin osa tarvittavista sisustuskoreista ja täydensin samalla meikkivarastojani.
Viime viikon perjantaina lähdettiin jo aamusta Lahteen kaupoille. Ensin kierreltiin Karisma läpi, mutta uskokaa tai älkää, en ostanut yhtäkään vaatetta, tai ylipäätänsä yhtään mitään. Sen jälkeen mentiin käymään Askossa, mutta harmillisesti siellä ei ollut sopivia koreja hyllyyn, koska mulla on melko tarkat kriteerit mielessä. Lopuksi mentiin vielä käymään Prismassa ja sieltä satuin bongaamaan täydelliset korit ja kaiken lisäksi ne olivat viimeiset.  Nyt mulla on siis viimeinkin huoneremppa valmis !








Maanantaina ja tiistaina mulla ei oo ollut mitään sen erikoisempaa ohjelmaa, vaan aika on kulunut kirjoja lukiessa ja tallilla käydessä. Tosiaan, mulla tuli taas lukemisbuumi ja 500-sivuinen kirja menee helposti päivässä. Kaiken lisäksi koukkuunnun kirjoihin niin pahasti, että saatan huomaamattani lukea pitkälle aamuyöhön. 
Keskiviikon laiskottelin sängyssä iltapäivään asti ja neljäksi lähdin Lahteen katsomaan porukalla leffan, Tähtiin kirjoitettu virhe. Odotin leffaa oikeestaan aika innolla, koska sitä oli hehkutettu niin paljon, mutta mulle se oli pettymys. En sitten tiiä mikä kovapintasuus mulle iski, vaikka yleensä oon itkemässä joka leffassa, mutta nyt musta tuntu, että tossa leffassa ei muuta ollutkaan kun itkukohtia :-D Suunnitelmissa olis kuitenkin lukea vielä tuo kirjana, jos se vaikka kolahtais.
Torstaista lauantaihin meidän talliporukka oli nakitettu heppojenvahtimishommaan ja siivottiin siis tallia, pidettiin meetwursteja silmällä ja nukuttiin yöt asuntovaunussa. Torstaina juhlittiin tallilla Jennin synttäreitä ja perjantaina kävin sen verran sivistyksen parissa, kun kävin Essillä tämän amerikkalaisvaihtarin synttäripippaloissa.



Eilen kiirehdin tallilta kotiin jo vähän ennen kahtatoista, koska yhdeltä lähdettiin serkkutytön 4-vuotis synttäreille. Synttäreitä on siis tullut juhlittua kolmen päivän maratoonin verran. Loppuillan löhösin vaan kotona ja varmuuskopioin konetta. Silmäluomet tuntui painavan tonnin ja hyvä etten nukahtanut istualleen jo kahvipöytään aikaisemmin päivällä. Ja todellakin, mun vanhusläppäri on alkanut näyttää merkkejä, että kohta se sanoo sopimuksensa irti. Hyvin on kyllä tähä asti pelannut, mutta nyt näyttö on alkanut vilkkua oudosti ja iskä tietokonenörttinä ilmotti, että kohta näyttö pimenee kokonaan. Eikun vaan siis varmuuskopioimaan kaikki kuvat vuodesta 2005 alkaen irtokovalevylle. Kaiken lisäksi viimeisten kahden vuoden ajalta kuvia oli todella paljon ja järkkärin takia isolla laadulla ja kopiointi kestikin monta tuntia, hohhoijaa.




Illalla kahdeksan aikaan tuli yllättäen kaamea ukkosmyrsky ja vettä tuli niin kovalla vauhdilla, että meidän takapihalla oli parhaillaan viis senttiä lainehtimassa. Oli aika hauska kuvailla sitä uima-allasilmiötä katon alta.




Tänään ajattelin -tietystikkin- käydä tallilla jossain vaiheessa ja ehkä jopa raahautua pitkästä aikaa ihmisten ilmoille kavereita moikkaamaan. Oon nimittäin erakoitunut tehokkaasti parin viime viikon aikana ja nyt alkais riittää. Heippodei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti