torstai 3. heinäkuuta 2014

Liikaa syömäilyä, vielä enemmän urheilua




Moikka vaan !

Kuulumisia siis keskiviikolta ja tältä päivältä eli torstailta. Vieläkin hengailen siis täällä opistolla ja keskiviikko oli täälläkin sateinen ja sää kaikin puolin kurja. Sattumoisin meidän islanninhevosvaellus sattui justkin sille päivälle... Onneks sade vähän väheni ja ei pahasti kastuttu vaelluksella. Muuten laiskottelinkin kämpillä ja illalla paistoin lettuja ja tein niistä ihanat annokset.


sataa sataa ropisee, pili pili pom...






Lettuja banaanilla ja suklaalla.

Tänään lähinkin jo heti aamusta lenkille motivaationa pelkkä eilisen ylisyönti :-D Joka kerta kun oon menny syömään liikaa, ni iskee hirvee hinku kuluttamaan kaikki pois, not bad.  Löysin kivan uuden reitin vaaran huipulle ja pari tuntia viihdyin tihkusateessa hölköttelemässä. Heti kämpille takasin päästyä aloin leipomaan iskälle synttärikakkua, tosin kaapeissa oli astetta heikommin valinnanvaraa, mutta ei se syömistä haitannut.
Viiden jälkeen huristeltiin Sotkamon keskustaan kattomaan Superpesistä isolle areenalle ja matsi kesti kaheksaan asti. Peliä oli tosi kiva katella ja pilvetkin raottu sopivasti niin, ettei ollut enää kylmäkään. Mun oli pakko päästä vielä kävelemään Hiukan rannalle pelin jälkeen, mistä nappasin parit kuvat.



Kotipesään juostessa pelaajat teki ihan hulluja mahaliukuja ja tuntu pahalta jo niitten puolesta :-D




Kutvosparka tuomitsti kerran väärin ja sai kokonaisen joukkueellisen kiukkusia pesisjätkiä kimppuusa :'D



Kotijoukkue Sotkamon Jymy voitti loppujenlopuks reilusti.








Huomenna yritän keritä vielä aamulla lenkille, ennen kuin lähetään huristeleen kotii täältä. Jos tarpeeks ruikutan ni saatettais pysähtyy matkalla vaikka viel kaupoillekki jonnekki, äitin piikkii tietysti.
Ens viikosta on lupailtu toosi lämmintä, sitä ootellessa siis ! Moikkelis !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti