tiistai 22. heinäkuuta 2014

Sunbathing and stuff



Hellurei !

Kerrankin sain pidettyä edes yhden postausvälin kohtuullisena, proud of myself. Suunnilleen eilen iltapäivällä tajusin, että superlämpöiset kelit on tulleet takaisin ja olen lojunut auringossa lukemassa kirjaa 24/7. Pitäisi jaksaa lähteä joku päivä oikeasti rannalle, olis kiva päästä taas uimaan.







Sunnuntaina innostuin kaivelemaan kaapeistani vaatteita, joiden olemassaoloa en ollut edes muistanut. Yhdistelin niitä erilaisiksi asuiksi ja suunnittelin jo peruvani päätöksen, että yrittäisin myydä osan vaatteistani kirpputorilla. Vaikka toisaalta ylimääräinen raha ei olisi pahitteeksi, en vaan pysty luopumaan mistään vaatteistani, hmh.
Yllättäen melkein kukaan kavereista ei jaksanut lähteä ulos, ja niimpä jäin itsekin kotiin kököttämään ilman viisasta tekemistä. Päädyin kuvailemaan kaikenlaista turhaa ja testailemaan kameranjalkaa, jonka satuin löytämään kaapista. En edes tiennyt, että meillä on sellainen! Illasta poljin vielä ratsastamaan ja kerkesin juuri ysiksi kotiin Kostoa katsomaan.






 Eilen lähdin pyöräilemään tallille jo puolikymmeneltä aamulla, koska säätiedotus oli lupaillut kunnon porotusta. Ehdin kotiin jo puoli kahden aikoihin ja täytyi todeta, ettei päivästä niin lämmin tullutkaan vaan oli melko sopiva ilma. Iltapäivän käytin auringon ottamiseen ja kuuden aikoihin poljin kylälle näkemään paria kaveria. Loppu ilta kuluikin ulkona pitkästä aikaa kavereiden kanssa hengaillessa.
Tänään olen makoillut takapihalla koko aamun, tehnyt ruokaa ja vähän siivoillut. Illasta aijon käydä vielä tallilla pyörähtämässä,

  mutta siihen, asti auringossa loikoilu jatkukoon (;




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti