keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

B-day girl !


Heippa !

Viimepäivät on kulunu rauhasasti lueskellen, kavereiden kanssa hengaillen, ruokaa tehden ja pikkusiskoa vahtien. On ollu niin huikeen lämpöset kelit, että rannallaki tuli viime viikolla käytyä vissiinkin neljä-viis kertaa.  Vedet on ihanan lämpösiä ja yks päivä serkkua vedessä vahtiessa ei tullu kylmä vaikka useemman tunnin leikin sielä pikkuneidin kanssa. Vähän kyllä järkytti vaikka kesästä tykkäänkin, kun luin Ilta-Sanomien uutisen, että ens viikolle lupaillaan superhelteitä Venäjältä. +35 astetta ja niin eespäin, mitenköhän mun heppailuiden käy..




Tilailtiin tossa muuten yks päivä äitin ja mummon kans Dermosililta iso kasa kosmetiikkaa ja saippuoita yms. ja todellaki suosittelen ! Meillä tilaus oli vähän vajaan satasen ja saatiin tosi paljon tuotteita ilmasiks ja kaiken lisäks paketti tuli tosi nopeesti perille. Ite en halunnut tuolta kun kasvoveden, puhdistusvaahdon ja sellasia silikoniponnareita joita mun kaveri oli suositellut. Kaikki tuotteet on ollu tosi hyviä ja ens kerralla tilaan varmasti sitten meikkejäkin, niitäkin moni on kehunut.



Paras välipala ikinä ; maustettua rahkaa ja jäisiä marjoja 


Tosiaankii, juhlin 16-vuotis synttäreitä perjantaina ja pikkusisko teki mulle ihanan aamupalan :3 Sukulaisia tuli käymään lauantaina ja parilta kaveriltakin sain ihanat lahjat. Tänään kahvitellaan vielä parin kaverin kanssa ja joku päivä tallikavereiden. 

Essi toi ihanat synttärilahjat mulle Amerikasta; Hollisterin shortsit ja topin Forever 21:lta.
Sukulaisilta sain keräämääni Pentikin astiasarjaa, rahaa ja kukkia, sekä porukoilta ihanat Pentikin lakanat.





Sunnuntaina en tehnyt mitään erityistä, mutta maanantaiks sain onneks ohjelmaa kun Jossu pyys muo Lahteen kaupoille. Rahaa kulu taas vähän luvattoman paljon, vaikka mä hoin koko ajan että: "En osta yhtäkään paitaa, en osta yhtäkään paitaa..." Ja miten kävikään :-D Syömässä käytiin satamassa yhdessä paikassa, missä meidän kaveri on töissä ja jälkkärikakut käytiin herkuttelemassa El Torossa, koska melkeen mitkään paikat ei olleet enää siihen aikaan illasta auki.

Maanantain ostossaldoa.


// Jossun kans kaupoilla  // Varmaan paras kanasalaatti minkä oon syöny !  // Vähä brunaa pintaa  // Eilen oltiin porukalla yllättämässä yks meidän kaveri, joka tuli kuuden viikon kesävaihdosta kotiin ! 
 Tänään oon laiskotellut aamun, testaillut meikkejä, laittanut kynnet ja kohta pitäs alottaa leipomaan, ettei jäädä kavereitten kans pelkälle kahvilinjalle (;

1 kommentti:

  1. Dermosilin jutut on kyl kivoja, iteki sain joululahjaks ^_^ Tosi ihania kuvia <3

    VastaaPoista